Contact

Wil je een portret laten maken of een portret cadeau geven en meer informatie over mogelijkheden, prijzen of levertijden?

 

Stel je vraag in het contactformulier en ik probeer je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden,

Ik verheug me erop om iets speciaal voor jou te mogen maken!

portretschilder LBportretschilder. Kunstenaar is aan het schilderen. Een portret in opdracht laten maken. Portret laten schilderen. Portrettekening.

Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Anouk
2 maanden geleden

De eerste lach van mijn mannetjes op portret laten vastleggen door Laura, wat een onwijs prachtig resultaat!!

Gedurende het proces dacht ze goed mee en het was erg toegankelijk om haar te bereiken en te overleggen. Zo heeft ze ons goed geadviseerd in de verschillende opties qua portretgrootte en compositie.

Het was een feest om uit te pakken! :D

Yvonne
3 maanden geleden

Mijn dochter had 'n portret laten maken, van haar pasgeboren zoontje, samen met zijn zus. Ik was gelijk onder de indruk.
Wist gelijk dit wil ik ook.
Ik had al heel lang een wens, om een portret te laten maken van mijn reeds overleden ouders.
Nou dat is dubbel en dwars gelukt door Laura.
Mijn vader is sprekend.
Kreeg er tranen van in mijn ogen toen ik het portret zag.
Zelfs Laura kreeg er kippenvel van toen ze mijn reactie zag.
Ik ben superblij met het portret.
Mijn wens is uitgekomen.

Marian Petter
3 maanden geleden

Heb een echo schilderij laten maken. Mijn dochter en schoonzoon waren er super blij mee. Zo mooi geworden. En dit is een mooie blijvende herinnering. Dankjewel Laura

Dominique Bergen
3 maanden geleden

Toen ik lbportretschilder voorbij zag komen op instagram, was ik meteen verkocht. Wat een pareltjes maakt Laura! Ik was echt meteen verkocht. Ik stuurde Laura 2 fotos om te kijken welk het beste te maken was. En Laura maakte er echt iets prachtigs van. Toen het pakket binnen kwam, was ik echt sprakeloos. En in mijn omgeving vinden ze ook dat het een prachtig portret geworden is! Ik zou iedereen aanraden om een mooi portret bij Laura aan te schaffen! Mij kun je niet blijer maken! Happy mommy!!

Annika
4 maanden geleden

Wij kwamen haar tegen op de we are pregnant beurs en zagen haar staan. De schilderijen van de echo's vielen ons meteen op. Ik dacht dit doe ik cadeau aan mijn man. Het resultaat mag er zijn en het is echt prachtig!

Wat een talent heb je Laura !
Dank je wel hiervoor

Anne
4 maanden geleden

Op de We Are Pregnant beurs kwamen we Laura tegen, daar had ze een aantal echo schilderijtjes staan. Ik was eigenlijk direct verkocht; van onze dochter hadden we een geborduurde 20 weken echo laten maken en voor onze aanstaande zoon wilden we ook iets bijzonders. Ik nam haar flyer mee en heb die thuis direct aan mijn man laten zien. Ook hij was direct overtuigd dat dit hem ging worden! Vrij snel heb ik besteld bij Laura en het contact hierover verliep al net zo vlot, vriendelijk en spontaan als onze ontmoeting op de beurs! Al na een week kreeg ik een procesfoto waar ik heel enthousiast van werd, niet wetende dat het eindresultaat - in luxe zwarte lijst nóg betoverender was! We zijn er ontzettend blij mee, het schilderij is levendiger dan de echofoto zelf op een of andere manier! We hebben er ontzettend leuke reacties op gekregen en mensen vragen waar we dit hebben laten maken.
Nu moeten we nog even een plekje zoeken, wanr saar hadden we nog niet over nagedacht, hahaha!
Bedankt, Laura!

Sylvie
4 maanden geleden

Laura op de beurs ontmoet en op slag verliefd op het echoportret. Deze manier van "bewarem" Het geeft veel meer beleving en gevoel. Gek idee dat dat in mijn buik zit, wat je nu iedere dag kan zien. Prachtig! Laura, nogmaals dank dat we zo snel konden schakelen via Instragram! Veel liefs

Marjolijn
5 maanden geleden

Voor mijn zieke tante een portret laten maken van haar met mijn dochtertje. Een stralende foto waar Laura een schitterend portret van heeft weten te maken! Het eindresultaat was prachtig,
mijn tante was erg ontroerd door dit mooie, persoonlijke cadeau.
Laura is echt een topper! Ruim voor de datum dat ik het portret wilde geven had zij het al klaar. Ik raad haar aan iedereen aan als je een mooie herinnering op een bijzondere manier vast wil leggen, voor jezelf of voor een ander.

Diana van Hulten
6 maanden geleden

De hele familie is enorm enthousiast over het portret van mijn neefje welke Laura met veel liefde passie en enthousiasme voor ons gemaakt heeft. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen en echt een aanrader als je een apart kado zoekt. Laura wist na een kort contact precies hoe wij het hebben wilden en had het ook op de afgesproken datum klaar. Laura is echt een topper !

Jeroen
6 maanden geleden

Wauw, in één woord: wauw! Laura heeft op fantastische wijze, op basis van de aangeleverde foto's, levensechte portretten van de kinderen gemaakt. Ook in de communicatie was de samenwerking erg prettig! Je hebt me van alle stappen op de hoogte gebracht en kreeg zelfs een video waarop te zien is hoe het portret tot stand kwam. Wij gaan de portretten een mooi plaatsje in huis geven en wanneer mijn partner is bevallen van onze dochter zouden wij vereerd zijn als je ook daarvan weer een portret maakt.