Portretten van LBportretschilder

Met ruim 9 jaar ervaring met het schilderen van portretten in opdracht heb ik al heel wat portretten mogen maken. Waar ik in 2009 begon op de kunstacademie met het schilderen van portretten op groot formaat (1,50 m bij 2,5 m) heb ik het roer omgegooid en mij geprofessionaliseerd in portretten op A4 & A3 formaat. Ik vind het belangrijk dat mijn handgeschilderde portretten toegankelijk zijn voor iedereen die op zoek is naar een unieke, handgemaakte, betaalbare en blijvende herinnering. 

portret laten schilderen. Portret van kinderen. Handgemaakt portrettekening. Lbportetschilder.

Kindportret

De meeste portretten die ik maak zijn kindportretten. Op de kunstacademie bestond mijn afstudeerwerk (2014) uit ongeveer 200 geschilderde portretten. Vanaf toen ben ik mondjes maat gestart met het maken van portretten in opdracht. 
Sinds de geboorte van mijn eigen kinderen ben ik veel meer kindportretten gaan maken in opdracht. 

 

Portret schilderij laten maken.Geschilderd portret in opdracht. Op zoek naar een portrettekening. Betaalbaar portret. Portretschilder . Waalwijk, Noord-Brabant, auquarel portret. Laura Boudesteijn

Bruiloftportret

Naast de kindportretten die ik maak, maak ik ook bruiloftportretten. Een bruiloftsportret is een blijvende herinnering aan de dag waarop twee mensen hun leven samen begonnen. 
Regelmatig krijg ik een aanvraag namens vrienden / familie van het bruidspaar, omdat ze op zoek zijn naar een uniek cadeau. 

Het komt ook voor dat ze een cadeaubon geven, zodat het bruidspaar zelf achteraf mee kan beslissen over de foto die ze graag geschilderd willen hebben. 

Portret schilderij laten maken. Geschilderd portret in opdracht. Op zoek naar een portrettekening. Betaalbaar portret. Portretschilder . Waalwijk, Noord-Brabant, auquarel portret. Laura Boudesteijn

Familieportret

Er zijn talloze redenen op te noemen voor welke gelegenheid mensen bij mij een portret bestellen. Zo kan het zijn dat ze het gezin vast willen leggen, de zwangerschap, geboorte, verjaardag of een andere mijlpijl willen vieren. 

Onlangs kreeg ik ook een hele andere aanvraag. Of ik een portret wilde maken voor op een rouwkaart. Met een brok in mijn keel en kippenvel over heel mijn lijf heb ik volmondig JA gezegd.

Wat iemand zijn reden ook is een portret zorgt voor een blijvende herinnering aan dat unieke moment. 

Portret schilderij laten maken. Geschilderd portret in opdracht. Op zoek naar een portrettekening. Betaalbaar portret. Portretschilder . Waalwijk, Noord-Brabant, auquarel portret. Laura Boudesteijn

Benieuwd naar meer van mijn werk?

Druk op de onderstaande button om mij te volgen op Social Media.