Uniek geschilderd portret laten maken als

toevoeging aan je interieur

Geschilderd portret in opdracht. Op zoek naar een portrettekening. Betaalbaar portret. Portretschilder . Waalwijk, Noord-Brabant, auquarel portret. Laura Boudesteijn
Orgineel cadeau om te geven. Kies voor een geschikderd portret.

Onlangs las ik ergens "Gelukkige muren maken gelukkige mensen".  Dit ervaar ik al in het hele maakproces van een portret. 
Steeds weer dat bijzondere gevoel (her)beleven? Laat jezelf of een geliefde op een originele manier vastleggen door te kiezen voor een geschilderd portret.

Ik heb ruim 9 jaar ervaring met het schilderen van  onder andere bruiloftportretten, kinderportretten en  familieportretten. 

Veel van mijn klanten geven een portret naar aanleiding van een speciale gebeurtenis zoals onder andere: verjaardag, babyshower, pensioen, geboorte, zwangerschap, ter nagedachtenis aan, huwelijk, jubileum, verhuizing, rouwkaart en feestdagen. 

Wat krijg je als je een portret koopt bij LBportretschilder? 

  • Een origineel handgeschilderd portret gemaakt met acrylverf, potlood en  inkt.
  • Geschilderd op 200 grams aquarel papier.
  • Keuze uit zowel  A3 als A4 formaat.
  • Andere formaten zijn bespreekbaar tegen een meerprijs. 
  • Als optie kun je kiezen voor een mooie lijst.
  • Het portret wordt op een leuke manier ingepakt, zodat het een feestje is om hem te onthullen.

Mocht het gewenste formaat of hoeveelheid personen er niet bij staan, neem dan contact met mij op.

 

Waarom kiezen voor een geschilderd portret? 

Met een geschilderd portret wordt stilgestaan bij mijlpalen, bijzondere momenten  of overwinningen in het leven.  Een portret is een blijvende herinnering. 

Een portretschilderij is niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur, maar ook een uniek cadeau om te geven.  Een portret cadeau geven is origineel en het laat zowel de gever als de ontvanger stil staan bij een bijzonder moment. 

Het maken van een handgeschilderd portret vereist vakmanschap, geduld en passie.  Je ziet nu op internet veel digitale lijntekeningen en portretten. Hierbij mis je naar mijn mening de persoonlijke toets van de kunstenaar. Het zien van de penseelstreken en de textuur van het papier zijn voor mij de reden om handgeschilderde portretten te blijven maken. 

Lijst zwart

€ 17,95

Lijst zwart

€ 17,95

Mijn werkwijze bij het maken van een portretschilderij

Stap 1:

Kies een gewenst formaat en stuur de foto via de mail naar mij. Een foto is altijd het uitgangspunt van mijn portret. Mocht je twijfelen of een bepaalde foto geschikt is, dan help ik je graag bij het maken van deze keuze. 

Stap 2: 

Maak een keuze of je een lijst bij het portret wilt bestellen. Klik de gewenste artikelen aan in de shop en betaal uw aankopen.

Stap 3:

Aan de hand van jouw bestelling ga ik aan de slag. Ik maak het portret met potlood, inkt en acrylverf. Daardoor is elk stuk uniek. Het portret verzend ik binnen 20 werkdagen na het ontvangen van goede foto's. Indien hij eerder af moet zijn kan dit altijd in overleg. 

 

Ben je enthousiast geworden van wat je hebt gezien of gelezen?
Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Ben je op zoek naar het perfecte geschenk dat zeker indruk zal maken?

Overweeg dan een cadeaubon van LBportretschilder. Het is niet altijd eenvoudig om de perfecte keuze te maken voor iemand anders. Met een cadeaubon bespaar je jezelf de stress van het proberen in te vullen wat de ander een mooie foto vindt om na te laten schilderen.  De bon is eenvoudig in te wisselen. 

Cadeaubon

€ 10,00

Cadeaubon

€ 10,00

Op zoek naar een uniek cadeau? Geef een cadeaubon van lbportretschilder. 

Kan ik een portret laten maken van een foto? 

Het uitgangpunt van mijn portretten is altijd een foto. Deze foto mag zowel digitaal als analoog aangeleverd worden. Het kan zijn dat ik voor extra details om meerdere foto's vraag, maar dit is meestal niet nodig. 

Waaom is het leuker om een portretschilderij te laten maken, dan een portret foto te hebben.

Een portretfoto laten maken biedt snelheid en gemak en is voor meer mensen toegankelijk.

Maar ben je op zoek naar iets unieks en persoonlijks wat echt een eyecatcher is in je interieur, dan kiezen mensen vaak voor een portretschilderij. Het vakmanschap, de luxe uitstraling en de toewijding van de kunstenaar zijn terug te zien in het schilderij. Dit zorgt voor een nieuwe beleving, wat generatie op generatie doorgegeven kan worden.

 

Is een geschilderd portret een goed cadeau om te geven?

Een geschilderd portret is origineel om cadeau te geven en waardevol om cadeau te krijgen. Als herinnering, waardering of uit liefde voor de favoriete mensen om je heen. 

Als je op zoek bent naar een uniek cadeau, maar twijfel je of je de goede foto hebt. Kan je ook altijd een cadeaubon kopen, zodat de ontvanger zelf de foto uit kan kiezen.